I efterårsferien deltog 28 piger fra KB i Costa Brava Cup i Spanien.
Vi delte bus med U15 drenge fra Assens og nogle lidt ældre drenge fra Sønderborg. Det var en lang tur på godt 30 timer hver vej, men humøret var højt og alle hyggede sig undervejs.
Der deltog 8 U16 piger og 20 U14 piger. U14 pigerne skiftedes til at hjælpe U16, der spillede 11 mands. U14 spillede 8 mands.
U16 spillede mange tætte kampe men der var for meget stolpe ud. I den sidste placeringskamp tilsmilede heldet os dog og vi vandt efter straffesparkskonkurrence.
U14 spillede super godt og gik hele vejen til finalen. Finalen tabte vi desværre 2-1 til Slangerup som vi ellers havde spillet ud af banen med en 3-0 sejr i indledende runde. Men en rigtig flot præstation af vores dygtige piger.
Mellem kampene og om aftenen hyggede både spillere og voksne sig. Vi nåede også en tur til Camp Nou og Barcelona.
Vi valgte at købe hele pakken af arrangøren dvs bustransport, hotel og fuld pension. Vi havde nogle problemer med arrangøren før og efter turen. Men under stævnet fungerede det stort set perfekt. Der betød mindre at vi kun mødte danske hold.
Vi vil gerne afsted igen næste år men vælger nok at se på alternativer mht. arrangører.
Det kan anbefales andre hold i KB at tage på tur til udlandet. Det er en kæmpe oplevelse for alle. Men man skal være forberedt at der er meget arbejde i forberedelserne. Vi havde heldigvis et par forældre der tog sig af det. Uden deres fantastiske arbejde var turen ikke blevet til noget.
Der var 13 voksne med og flere forældre stødte til i Spanien. I bussen og i Spanien stod forældrene for alt det praktiske, så vi trænere kunne koncentrere os om kampene.
En helt fantastisk tur vi sent glemmer.
Tak til alle der har hjulpet og støttet os.
Alex

img_6206