Kerteminde Cup 2021 - afholdes 25.-27. juni 2021 - er AFLYST

Spørgsmål til stævnet (ikke camping): Send mail til kerteminde-cup@outlook.dk

Vi må desværre meddele, at Kerteminde Cup 2021 er aflyst.

Styregruppen bag Kerteminde Cup har sammen med bestyrelsen i Kerteminde Boldklub truffet den svære og tunge beslutning at aflyse årets store sommerstævne 25.-27. juni 2021.

Vi har håbet på at der inden 1. maj ville have været en endelig afklaring fra myndighederne omkring afholdelse af et stort sportsstævne som Kerteminde Cup.

Ekspertgruppens anbefalinger til regering og Folketing for afholdelse af et arrangement som Kerteminde Cup vil begrænse deltagerantallet og faciliteter, herunder krav om zoneopdeling, maksimumsantal, overnatningsforbud m.v. Det vil få store konsekvenser for det set-up som Kerteminde Cup er baseret på.

Såvel tilmeldte klubber som frivillige hjælpere har udtrykt bekymring for hvordan Corona restriktioner kan overholdes under et stort sportsstævne. Som arrangørklub har vi et stort ansvar for sikre tryghed for alle deltagere og alle de frivillige omkring stævnet.

Det er vigtigt for os, at vi kan levere et godt sportsligt niveau for vores mange deltagere. Hvis deltagerantallet begrænses af myndighederne, kan vi ikke sikre et tilfredsstillende sportsligt niveau.

Det er en meget trist meddelelse, der har stor konsekvens for os som arrangørklub, men ikke mindst også for spillere/trænere/ledere/forældre.

Indbetalte holdgebyrer og betalinger for campingpladser vil blive refunderet indenfor kort tid.

Kerteminde Cup og Kerteminde Boldklub vil komme sig over aflysningen igen i år, og kommer stærkt tilbage igen i 2022 med bl.a. et bedre koncept for overnatning.

Kerteminde Cup 2022 afholdes 24.-26. juni – vi åbner for tilmelding 1. januar 2022.

Styregruppen for Kerteminde Cup

Vi har opdateret vores hjemmeside med de informationer, som vi kender på nuværende tidspunkt. Hjemmesiden opdateres løbende, men for Covid-19 situationen er det på nuværende tidspunkt alt for tidligt at beskrive restriktioner og forholdsregler. Men I kan stole på, at Kerteminde Boldklub vil gøre sit bedste for at afvikle et trygt og sikkert Kerteminde Cup 2021 i fuld overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer.

Så jeres klub kan godt arbejde videre med at planlægge årets tur til Kerteminde Cup og vores dejlige by og strande.

Spørgsmål: kerteminde-cup@outlook.dk

Vi ses til Kerteminde Cup den 25.-27. juni 2021