Bliv STØTTEMEDLEM eller giv en DONATION til KB !

13. maj 2020 kl. 23:27

I den seneste uge er det via avisen korrekt blevet oplyst, at Kerteminde Boldklub grundet Corona-krisen ulykkeligvis har mistet mange medlemmer.

Efterfølgende er der indløbet meget positive og direkte opfordringer til os om at gøre det muligt for alle, som har lyst til selv aktivt at støtte op om KB.

STØTTEMEDLEM

Som støttemedlem hjælper du os med fortsat at sikre de bedste rammer for børn, unge, seniorer og ældre, som uanset køn spiller fodbold i Kerteminde Boldklub.

Om du er forældre, supporter eller på anden måde har tilknytning til KB, så kan du ved at tegne et støttemedlemsskab være med til at fastholde den gode KB-stemning og holdånd. Er du allerede aktivt medlem, kan du f.eks. melde din bedre halvdel ind!

Et støttemedlemsskab koster kr. 150- halvårligt.

Det tegnes ganske let ved at gå ind på Kerteminde Boldklubs hjemmeside www.kertemindeboldklub.dk og vælge ”Indmeldelse” scroll ned og vælg ”Støttemedlemmer” Tryk på Vælg og du er klar til at blive oprettet!

DONATION

Anden måde at støtte op om KB på, er at give en donation ved at overføre et beløb på MobilePay 25754 - skriv gerne "donation".

VI TAKKER PÅ FORHÅND FOR DIN STØTTE…

Steen Jensen, Formand

Kerteminde Boldklub

”Støtter bredden & hylder eliten”