Menu

E-FODBOLD / 2021 KB

image
01. december 2020 kl. 10:26
Stillingsopslag

 

 

Kerteminde, den 1. december 2020

STILLINGSOPSLAG:

E-FODBOLD / 2021 KB

KB er af DBU/Fyn opfordret til at starte op med E-fodbold. E-fodbold er en ny sport, som er i rivende udvikling og KB’s bestyrelse bakker gerne op.

 

Vi ser muligheder for at skabe synergi mellem KB-værdierne og erfaringerne fra grønsværen og træneruddannelsen – til glæde og gavn for unge, som har lyst til at spille og træne E-fodbold.

 

KB har allerede foretaget investeringer i udstyr og vil i løbet af vinteren gøre klar til at gå videre.

Nu mangler vi derfor en eller to ildsjæle, der som fritids-/studiejob kan blive pionererne i klubbens nyeste skud: E-fodbold!

 

Der er ingen fastlagte krav til din baggrund – du er måske allerede tilknyttet KB som spiller/træner/forældre eller lignende. Vigtigst er det, at du har interessen og god indsigt i E-sport samt trives med at motivere og engagere andre.

 

Umiddelbart tænker vi at E-sportsaktiviteten startes op i 2021 med træningsaktivitet i klubhuset f.eks. fredage eller lørdage eftermiddag/aften (kan tilpasses). Er det en vision for dig, så kan du være med til at skabe ny KB-historie. Send meget gerne en kort uformel ansøgning med beskrivelse af dig selv.

 

Med venlig hilsen

KERTEMINDE BOLDKLUB

Steen Jensen, Formand

Mail: steen@bernina.dk

 

 

 

 

 

Her kan du læse mere:

https://www.dbufyn.dk/kampe-staevner/efodbold/

 

https://www.dbufyn.dk/kampe-staevner/efodbold/gaming-arena/https://www.dbufyn.dk/kampe-staevner/efodbold/gaming-arena/