KB har brug for et par hjælpende hænder!

27. juli 2020 kl. 23:05

Nu starter fodboldsæsonen snart op igen og KB vil også gerne udenfor banerne have mere gang i sagerne.

Vi har f.eks. stor lyst til at udvide aktiviteterne i det fine ny-renoverede klubhus.

Er du lejlighedsvis i klubben? Så kom og vær aktiv med i vort KB fællesskab!

Du vil få mange oplevelser og venskaber, samtidig kan du med få timers ugentligt arbejde gøre en tydelig forskel - til glæde for både børn, unge og ældre i Kerteminde.

Læs f.eks nedenstående 2 “stillingsopslag” og kontakt os.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen på holdet!

Steen Jensen

KB SØGER FRIVILLIGE TIL SALG I KLUBHUSET:

1)

Frivillig medhjælper (vært) i forbindelse med Fynsserieholdet hjemmekampe.

Har du et par timer i overskud til frivilligt arbejde i KERTEMINDE Boldklub?

Kan du lide at være sammen med glade mennesker til fodboldkampe?

Så er du måske den vi søger til at hjælpe os i klubhuset, når førsteholdets spiller spændende og hyggelige hjemmekampe.

Vært-medhjælperens opgaver er helt enkle: Salg af øl/vand og måske grille pølser mm.

Tidsforbrug: I resten af 2020 er tale om 7 hjemmekamp. Anslået tidsforbrug pr. kamp 3-3,5 time.

Du vil blive en del af et godt klub-team, og vil virkelig træffe mange fodbold-glade kertemindere.

2)

Frivillig medhjælper (vært) til KB’s Klubhus. (tirs- og/ell. torsdag)

Har du et par timer i overskud til frivilligt arbejde i KERTEMINDE Boldklub?

Kan du lide at skabe god stemning og være sammen med glade aktive fodboldmennesker (Spillere/trænere/m/k, unge, som ældre)

Så er du måske den vi søger til at hjælpe os i klubhuset, når de forskellige hold har trænet.

Vært-medhjælperens opgaver er helt enkle: Salg af øl/vand/kaffe mm.

Du vil blive en del af et godt klub-team, og vil samtidig få tæt kontakt til mange aktive KB’ere.

Tidsforbrug

Åbningen af klubhuset for salg af øl/vand på træningsaftener er et forsøg i 2020.

I første omgang er der tale om tirsdage og torsdage fra 17.30 til 20.30. Altså ca. 3-3,5 time pr. aften. Eventuelt kan 2 personer deles om dagene.

Du vil blive en del af et godt klub-team, og du kunne lære mange aktive KB’ere at kende.

Har du lyst til at udvide din horisont og samtidig gøre noget godt for din klub,

så hører vi meget gerne fra dig pr. mail eller telefon:

Steen Jensen: mail:            steen@bernina.dk,tlf.: 40417024

Torben Pelle: mail:              torbenpellepedersen@gmail.com, tlf.: 26182240