Kerteminde Boldklub byder velkommen til alle sponsorer
– sammen er vi stærke.

Klubben investerer i ungdomselitearbejde og er godt på vej med fodboldskole med henblik på udvikling af elitefodboldspillere her i klubben. Desuden må vi ikke glemme at have focus på alle ungdomsspillere, det gælder om at have det sjovt om man er elitespiller eller ganske almindelig fodboldspiller. Der er i dag ca. 350 ungdomsspillere heraf er mange piger.
Vores målsætning fremadrettet er at fastholde og styrke såvel elite som ungdomsarbejdet, det skal gerne føre til at vi rykker op i mesterrækker med drenge, junior-og ynglinge- årgange til glæde for klubbens førstehold i herrer.

Disse tanker og de mål vi har sat os kræver mange penge, derfor håber vi på at mange sponsorer vil investere i Kerteminde Boldklub.
Vi håber at nogle af de penge som investeres kommer tilbage til gavn for firmaer og erhvervsdrivende, men også for klubben.
Alle beløb er velkomne såvel store som små. Kontakt os for at høre nærmere om netop dine muligheder!

Klubben lige fra bestyrelse til udvalg, trænere, ledere og alle øvrige som har en rolle i klubben ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

Med sportslig hilsen
Kerteminde Boldklub