KB har igangsat etablering af kunstgræsbane!

image Kunstgræsbanens placering
29. marts 2022 kl. 23:14

I snart et årti har Kerteminde Boldklub sparet op til klubbens allerstørste ønske, et kunstgræsanlæg.I november 2019 blev et stort tilskud på 60.000 kroner fra OB for Oliver Christensens professionelle kontrakt, øremærket til projektet.

Derudover er Odense Havn kommet på banen med en 5-årig sponsoraftale, der gør det muligt at få 6 energieffektive lysmaster opstillet på den nye kunstgræsbane.

I årevis har KB’s frivillige med ”KERTEMINDE CUP” formået at skabe en formidabel succeshistorie, hvor tusinder af glade fodboldbørn og forældre årligt besøger og nyder Kerteminde. Stævnet, der udelukkende arrangeres af frivillige (forældre, trænere, ledere mm.) giver Kerteminde Boldklub et solidt overskud hvert år!

På den baggrund er KB i stand til kontant at indskyde mere end 1,5 mio. kroner i kunstgræsprojekt. Det suppleres med opbakning fra Kerteminde Kommune i form af tilskud og finansiering.

Alle tilladelser er på plads og NKI (Nordisk Kunstgræs Import) går igang med at etablere banen i april 2022.

Om kunstgræsbanen

• Opstart: April 2022
  • Færdig: Juni 2022
  • Placering: Nuværende Bane 2
  • Banens mål: 105 x 68 meter (11-mands bane og/eller 2 x 8-mands baner)
  • 6 lysmaster med LED-belysning
  • Sortmalet stålhegn rundt om banen

KB gennemfører i samarbejde med Kerteminde Kommune en stor og nødvendig velfærdsinvestering i et moderne sportsanlæg, som vil komme såvel unge som gamle fodboldspillere til gode. Det glæder os, at et enigt byråd har vejen har bakket op om projektet.

På vegne af bestyrelsen i KB
Steen Jensen
E-mail steen@bernina.dk