Menu

KB som DBU Børneklub

Kerteminde Boldklub har i august 2022 indgået en aftale med DBU Fyn om, at Kerteminde Boldklub bliver DBU Børneklub pr. 9. august 2022. Dermed forpligter vi os til at efterleve DBU's nye børnesyn, som består af 12 rettigheder og 10 børneløfter. 

Rettighederne beskriver barnets grundlæggende rettigheder som menneske, er børneløfterne anvisninger på, hvordan børnetrænere og andre voksne pædagogisk arbejder med børnene i fodboldmæssige sammenhænge. 

Se de 10 børneløfter her. 

  

Når Kerteminde Boldklub indgår en aftale om at blive DBU Børneklub, så skyldes det, at det er vigtigt for os, at tage ansvar for børnefodbold. Vi har et ønske om at være med til at skabe bæredygtige børnemiljøer, fordi det er vigtigt, at der er så mange børn som muligt, der spiller fodbold og finder glæden ved det. På den måde er chancen for store og stabile årgange større den dag, hvor vi sender vores spillere videre til ungdomsafdelingen.  

Kerteminde Boldklub forpligter sig også til både strategisk, organisatorisk og økonomisk at prioritere børnefodbolden. Det betyder, at Kerteminde Boldklub har ansat en Børneudviklingstræner som skal hjælpe børnetrænerne 

 

 

 

Luk